marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate David Popovici strânge bani pentru copiii cu autism

David Popovici strânge bani pentru copiii cu autism

de Redacția Dotto
David Popovici

Cel mai tânăr sportiv român care va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo se implică în actele de caritate. Proaspăt calificat la Olimpiada din Japonia, David Popovici va înota pentru micuții cu probleme de sănătate, pentru a le asigura condiții de recuperare.

 David Popovici, puștiul minune al natației românești, care ne va reprezenta la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 100 metri liber, nu este doar extrem de talentat, ci are și un suflet pe măsură! Puțină lume știe, că sportivul se implică în actele de caritate. Luna aceasta el va înota într-o cursă caritabilă.

David a moștenit această latură sensibilă de la mama sa.

 „Când eram mic, mama lucra la un Centru de Copii cu Autism și când eram în vacanță, mă lua de multe ori cu ea la serviciu. De mic mi-a plăcut să petrec timp cu ei și să mă joc cu ei”

Proaspăt calificat la Jocurile Olimpice, tânărul a rememorat momentul obținerii biletului de Tokyo.

David dezvăluie că după calificare, nu a apucat să sune pe nimeni! A avut și un motiv!

Deși e atât de tânăr, sportivul povestește că și-a făcut planul de bătaie pentru calificarea la Jocurile Olimpice încă de acum doi ani, când avea doar 14 ani.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult