sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate De cinci ori campion al României

De cinci ori campion al României

de Redacția Dotto

Înotătorul Matei Silivestru a câștigat cinci medalii de aur la Campionatul Național de Cadeți de la Tg. Mureș.

La una din probele câștigate, tânărul a fost foarte aproape și de un record național. Pregătit de antrenorul Octavian Tileagă, Matei Silivestru a concurat la categoria de vârstă 14 ani și a ieșit campion național, în ordine cronologică, la 400 m liber, 200 m liber, 50 m liber, 1.500 m liber și 100 m liber.

„La această oră, Matei este campionul României la… toate cele cinci probe de craul ale competițiilor de bazin. Nu vreau să greșesc, însă nu-mi amintesc să mai fi existat un caz asemănător în campionatele României, ca un înotător să fi ieșit campion național la toate probele de craul ale competiției. De la sprint la semifond. Cred că e o premieră. Bravo, Matei! Ai răzbit în «groapa cu lei» la toate. Jos pălăria!..“, a menționat antrenorul emerit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult