delfinii

Dacă ați rămas în pană de idei pentru cadoul de Crăciun, o sugestie inedită vine de la un ONG din Constanța.

În încercarea de a salva cât mai mulți delfini din Marea Neagră, Mare Nostrum ne îndeamnă să adoptăm … la distanță unul dintre aceste mamifere. Pe certificatul de adopție poate fi trecut numele unei persoane dragi, care va primi delfinul în dar de sărbători

200 de delfini din Marea Neagră și-au găsit părinți adoptivi în cadrul campaniei ,,Adoptă un delfin’’, pe parcursul a trei ani.

Prețul adopției unui delfin din Marea Neagră diferă. Persoanele fizice plătesc fie 100 de lei pe an, fie 500 de lei dacă vor să adopte delfinul pe viață, iar persoanele juridice 500 sau 5000 de lei în funcție de perioada aleasă. Cei care adoptă un delfin pe viață primesc o dată cu certificatul de adopție și dreptul de a acorda delfinului un nume.

Toate fondurile strânse în urma campaniei Adoptă un delfin vor fi utilizate pentru ca echipa de specialiștii a Mare Nostrum să continue programul de conservare a cetaceelor.

Dacă vreți să deveniți părinții adoptivi ai unui delfin, găsiți toate detaliile despre pașii pe care trebuie să îi urmați pe site-ul organizației Mare Nostrum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Spa-urile de la mare, pline ochi de turiști

Constanța, cea mai populară destinație turistică din România, în timpul verii, a devenit f…