joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate De ei nu se trece

De ei nu se trece

de Andreea Bălan

De ei nu se trece. Ionuț Larie și Mihai Popescu sunt jucătorii care formează cel mai bun cuplu de fundași centrali la dueluri defensive. Este statistica Instat, postată pe pagina de facebook a Farului.

Pe lângă ”zidul” format de cei doi fundași, aceștia au reușit să și marcheze pentru Farul. Mihai Popescu a reușit să înscrie un gol, iar căpitanul echipei constănțene a avut trei reușite.

Farul este clubul cu cele mai multe goluri marcate în 30 de meciuri: 54 și cu cele mai multe clasări pe locul 1, nu mai puțin de 24 de etape. Totodată, căpitanul Farului a fost jucătorul cu cele mai multe mingi recuperate în jumătatea adversă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult