Bac

Unele dintre jucătoarele naționalei de tineret a României au întrerupt pregătirea pentru turneul continental pentru a-și da Bacalaureatul, apoi au revenit la lotul „tricolor”, care pe 8 iulie va debuta la Campionatul European din Slovenia.

Este cu adevărat o vară fierbinte pentru unele dintre componentele reprezentativei U19 de handbal a României. Între antrenamentele și cantonamentele de dinaintea celei mai importante competiții ale acestui an la categoria lor de vârstă, fetele au fost nevoie să se pregătească și să susțină Bacalaureatul.

„Tricolorele” au trecut cu bine de „Examenul maturității”, iar acum se află în fața unui alt examen, de data aceasta handbalistic. Se vor lupta pentru o medalie și calificarea la mondialul de anul viitor cu cele mai tari echipe din Europa.

Campionatul European se desfășoară între 8-18 iulie în Slovenia, iar „tricolorele” fac parte din Grupa D, alături de Ungaria, Norvegia și Cehia. Jucătoarele lui Pașca vor debuta la această competiție pe 8 iulie, contra Ungariei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Promisiune pentru suporterii Farului

Unul dintre cei mai vechi suporteri ai Farul Constanța, Nicu Perifan, a dezvăluit care est…