marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate De la pasiune la afacere

De la pasiune la afacere

de Andreea Bălan
pasiune

De la pasiune la afacere. Printre cele mai îndrăgite și purtate accesorii se află, cu siguranță, pălăriile. Iar cele handmade sunt tot mai căutate pe piata românească.

Pe litoral, la câțiva metrii de plajă găsiți un mic atelier de pălării, iar întregul proces este executat de numai două persoane, care îşi împărtăşesc pasiunea pentru creaţiile unicat.

Daniel Anghelache este un tânăr antreprenor, ambițios și plin de talent care a reușit să își transforme pariunea pentru pălării într-o afacere de succes.

În momentul în care alegem să purtăm un astfel de accesoriu trebuie însă să ținem cont de anumite aspecte. Pălăriile pot completa perfect o ținută, dar, în aceeași măsură, o pot ruina, dacă nu sunt alese corespunzător.

Designerul ne-a arătat și cum se face o pălărie.
Iulia este una dintre tinerele care își cumpără o pălărie ori de câte ori are ocazia.

Bianca și Daniel au creat zeci de pălării, toate cu un design aparte, multe dintre ele fiind personalizate. Prețul unei pălării variază între 530 lei si 880 lei, în funcție de materialul ales, dar și de accesorizarea pălăriei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult