miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate De la pasiune…la afacere

De la pasiune…la afacere

de Redacția Dotto
De la pasiune...la afacere

De la pasiune…la afacere. Vara aceasta se poartă handmade. Mărgele în culori care mai de care mai vesele, materiale, texturi și ițe colorate – toate pot „înflori” în accesorii multicolore. Cu imaginație și migală, o bijuterie handmade din Constanța vă propune niște brățări, coliere și chockere unicate.

De la câteva accesorii făcute pentru a fi purtate în timpul liber la o mică afacere cu produse hand – made, de care se bucură o lume întreagă. Povestea Cristinei a început în 2013, însă a luat amploare în 2018 când a accesat fonduri europene pentru a-și putea dezvolta afacerea.

Cristina este foarte fericită pentru că și-a văzut visul împlinit și a reușit să își transforme pasiunea într-o afacere.

Tânăra spune că lucrează chiar și 10 ore pe zi și are comenzi din întreaga lume.

Produsele handmade au avantajul de a fi unice, fiind realizate cu multă migală şi pe baza unui concept propriu al designerului. Iar fiecare bijuterie are și o poveste. Astfel, atunci când cumpărați un produs handmade, primiți nu doar un accesoriu, ci o poveste şi o experienţă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult