miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate De luni, 10 octombrie, se aplică modificările aduse regulamentului de salubrizare 

De luni, 10 octombrie, se aplică modificările aduse regulamentului de salubrizare 

de Redacția Dotto

Colectarea deșeurilor menajere și reciclabile se va realiza în intervalul orar 22:00-06:00.  

În același interval orar se vor colecta deșeurile și în cartierele de case. Se va păstra același grafic stabilit cu operatorul de salubrizare, doar că pubelele vor fi scoase seara. De pildă, constănțenii care scoteau pubelele luni dimineața, le vor scoate, de săptămâna viitoare, luni seara. 

Tot pe timpul nopții, vor fi executate și operațiunile de stropire, măturare și spălare a căilor publice. 

Pentru a nu bloca accesul autospecialelor de salubrizare, vă rugăm să nu parcați mașinile în zona platformelor de colectare!   

Vă reamintim că potrivit HCL 77/2001, oprirea sau staționarea autovehiculelor în zona amplasamentelor destinate colectării deșeurilor menjere sau reciclabile, de natură să împiedice accesul la acestea, se sancționează cu sume cuprinse între 400-800 lei, pentru persoane fizice și între 500-2500 lei, pentru persoanele juridice. Mai mult, mașinile vor fi ridicate. 

Tarif ridicare maşini: 450 de lei, tarif transport maşini: 120 de lei, tarif depozitare maşini/ zi: 60 de lei.  

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult