sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate De vineri, repornesc Trenurile Soarelui

De vineri, repornesc Trenurile Soarelui

de Andreea Bălan

Repornesc Trenurile Soarelui. De vinerea aceasta, toți cei care doresc să vină pe litoral vor avea la dispoziție 40 de trenuri spre stațiunile de la malul Mării Negre, dar și spre Delta Dunării.

Legătura dintre București și Constanța tur – retur va fi asigurată, zilnic, de 38 de trenuri. Călătoria va dura în medie 2 ore și 20 de minute, iar biletele vor costa între 30 și 60 de lei, în funcție de categoria trenului. CFR Călători mai anunță că elevii beneficiază de gratuitate, iar studenţii vor plăti doar 50% din valoarea tichetelor de clasa a 2-a. Atenție însă, de luna viitoare toate biletele de tren se vor scumpi cu 20%. Nu doar Bucureștiul va avea legătură directă cu litoralul, ci și orașele Arad, Deva, Timişoara, Satu Mare, Baia Cluj Napoca, Braşov, Suceava, Iaşi, Galaţi și Buzău. Turiştii care se află deja pe litoralul românesc au posibilitatea de a călători între staţiuni cu trenurile InterRegio de sezon, la tarif de tren Regio, dacă vor cumpăra biletele de la casele din secţia Constanţa – Mangalia. Trenurile Soarelui vor circula până pe 12 septembrie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult