Persoane decedate confirmate cu coronavirus, închise în saci, sunt scoase pe targă dintr-un container frigorific!
HomeBreaking newsDecedaţi confirmaţi cu coronavirus, închisi în saci, sunt scoşi pe targă dintr-un container frigorific!
Breaking news - News - miercuri 9 decembrie 2020

Decedaţi confirmaţi cu coronavirus, închisi în saci, sunt scoşi pe targă dintr-un container frigorific!

Imagini cu un puternic impact emoțional au fost filmate astăzi de un bărbat în fața Spitalul Județean Constanța. In imagini se observă cum mai mulți bărbați îmbăcați în combinezoane de protecție închid saci negri în care se află oameni decedați. Corpurile ambalate sunt scoase pe targă dintr-un container frigorific și așezate în sicrie. Aparținătorii spun că persoanele decedate confirmate cu coronavirus sunt ținute în același loc cu persoanele decedate din alte cauze. De cealaltă parte reprezentanții spitalului spun că nu este așa.

Imaginile au fost filmate cu telefonul mobil de un bărbat în fața Spitalului Județean Constanța. Bărbați îmbrăcați în combinezoane de protecție au fost surprinși în timp ce scoteau cadavrele ambalate în saci negri dintr-un container frigorific. Mai apoi cadavrele sunt depuse în sicrie aflate pe jos.

Femeia din imagine acuză reprezentanții Spitalului Județean Constanța că au depozitat cadavrul unei persoane decedate de covid alături de persoane decedate din alte cauze.

Reprezentanții Spitalului Județean Constanța spun că urmează procedura. Decedații, suspecți de covid se pun în containerele frigorifice, se așteaptă rezultatul testului PCR după care este chemat un membru al familiei pentru a recunoaște persoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Străzi fără treceri de pietoni în municipiul Constanța

Situație bizară pe două străzi din municipiul Constanța. Prin lipsa trecerilor pentru piet…