Decizie UEFA: partida PSG vs Başakşehir, întreruptă în minutul 16, va fi reluată
HomeBreaking newsDecizia UEFA privind partida PSG vs Başakşehir, întreruptă în minutul 16
Breaking news - Sport - miercuri 9 decembrie 2020

Decizia UEFA privind partida PSG vs Başakşehir, întreruptă în minutul 16

Partida PSG vs Başakşehir, întreruptă în minutul 16, va fi reluată miercuri, de la ora 19:55. UEFA a luat decizia de a-l înlocui la centru pe Ovidiu Hațegan. Astfel, olandezul Danny Makkelie va arbitra meciul Paris Saint-Germain-Istanbul Başakşehir, în locul lui Ovidiu Haţegan, a anunţat UEFA.

Danny Makkelie va fi ajutat de conaţionalul său Mario Diks şi de polonezul Marcin Boniek, rezervă fiind desemnat tot un polonez, Bartosz Frankowski.

Responsabili pentru sistemul VAR vor fi Marco Di Bello şi Maurizio Mariani, transmite News.ro.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0+0.

Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul „negru” la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu a folosit cuvântul „negru”, indicându-i centralului Haţegan acea persoană.

Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism în care este implicat Sebastian Colţescu. UEFA a stabilit că partida se va relua miercuri, de la ora 19.55.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Ana Maria Bărbosu e campioană și la școală

Cea mai bună gimnastă de pe continent e campioană și la școală!Ana Maria Bărbosu, câștigăt…