DECORATIUNI CRACIUN

Magazinele din Constanța sunt pline ochi cu decorațiuni de Crăciun.

Chiar dacă până la Sărbătoarea Nașterii Domnului mai este mai bine de o lună, nu puțini sunt cei care cumpără deja beteală sau globuri. În tendințe sunt decorațiunile pictate manual, cu motive tradiționale, dar și cele din materiale naturale sau reciclate.

Marile magazine din oraș s-au umplut cu decorațiuni și ornamente specifice Crăciunului. De la brazi artificiali, la luminițe, beteală și globulețe, există produse pentru toate gusturile și buzunarele. De departe, cele mai apreciate decorațiuni sunt cele lucrate manual. Lili pictează globuri pentru bradul de Crăciun de 10 ani și spune că nimic nu întrece bucuria de pe chipul copiilor care îi apreciază creațiile.

Oamenii nu au rămas indiferenți la diversitatea de forme și culori de pe rafturi și, ca să nu lase pe ultima sută de metri pregătirile pentru Crăciun, au început să-și umple coșurile de pe acum.

Nu doar în interiorul magazinelor este atmosferă de sărbătoare, ci și în afara acestora, unde au apărut deja decorațiuni colorate de mari dimensiuni, care anunță că până la Crăciun au mai rămas numai 43 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Nicio localitate fără apă

Nicio casă din județul Constanța fără apă. Este asigurarea dată de președintele Consiliulu…