Dedu

Naționala feminină de handbal a terminat turneul final din Spania cu un bilanț de trei victorii și trei înfrângeri.

Fără căpitanul și liderul Cristina Neagu, și cu o echipă mult întinerită, „tricolorele” lui Adi Vasile s-au clasat pe locul 13 mondial. Vă propun să vedem concluziile lui Alexandru Dedu după Campionatul Mondial.

„Sunt prestații corecte, reale, mi-a plăcut dăruirea fetelor, nu am ce să reproșez echipei și staff-ului. Am văzut o echipă. Am văzut dăruire și am apreciat modul în care s-au luptat” – Alexandru Dedu, președinte al Federației Române de Handbal.
 
Șeful forului de la noi își îndreaptă privirea către JO de la Paris, din 2024.
„Este un început de drum cu un grup bun, corect,  așteptăm reîntoarcerea Cristinei pentru a pava drumul către Jocurile Olimpice de la Paris” – Alexandru Dedu, președinte al Federației Române de Handbal.

Deși și-ar fi dorit o clasare în Top 10, Dedu nu este dezamăgit de locul 13 ocupat la final.
„Trebuie să fim conștienți și să ne dăm seama că suntem la un început de drum și nu ai cum să ceri să fii campion mondial. Mi-aș fi dorit să fii fost în primele zece, dar în momentul acesta este ok. Am câștigat o echipă cu  mentalitate corectă” – Alexandru Dedu, președinte al Federației Române de Handbal.

Înfrângerea în fața campioanei mondiale, Olanda, scor 31-30, a fost meciul care i-a atras atenția șefului FRH.
 
„Fetele au demonstrat caracter, faptul că nu am reușit să luăm nici un punct din acel joc, a fost o întâmplare. Am ratat două mingii, le-au intrat lor și asta a fost istoria, puteam câștiga acel meci și altul ar fi fost deznodământul. Per total, sunt mulțumit pentru felul în care fetele s-au dăruit pentru handbal și pentru România” – Alexandru Dedu, președinte al Federației Române de Handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul întoarce rezultatul în prelungiri

Farul Constanța a revenit pe primul loc în campionatul SuperLigii după un meci nebun cu FC…