Dedu: "Ne așteaptă un munte de necunoscut!"

„Tricolorii” lui Xavi Pascual au câștigat ambele meciuri de handbal din faza 1a calificărilor la CM2023 (33-30 cu Israel și 33-23 cu Moldova) și așteaptă deznodământul jocurilor de la Euro pentru a-și afla viitorii adversari.

Prezent la turneul de la Cluj, președintele FRH, Alexandru Dedu, s-a arătat mulțumit de naționala masculină.

„Ne-am îndeplinit obiectivul, nici un jucător al României nu are Covid. De acum încolo este un munte de necunoscut, așteptăm să vedem rezultatele de la Campionatul European, vom juca prima dată cu cei de la locurile 16-24, apoi cu locurile 9-16. Este un început de schimbare de generații la naționala masculină, eu contez pe acest proiect cu Xavi Pascual. Cred cu adevărat în echipă” – Alexandru Dedu, președinte al Federației Române de Handbal.

Selecționerul spaniol al primei noastre reprezentative a explicat că este satisfăcut de rezultate, dar a punctat că mai este mult până departe.

„Avem nevoie de timp și meciuri să putem menține ritmul intens pe tot parcursul jocului” – Xavier Pascual, selecționerul naționalei masculine de handbal a României.

Înainte de meciurile de la Cluj, FRH a reușit o lovitură puternică de imagine, dar și financiară, prin semnarea unui parteneriat cu Profi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Carambol cu un microbuz plin cu pasageri

Călătorii care s-au aflat astăzi în jurul prânzului într-un microbuz al companiei publice …