vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Delfin mort, printre turiști

Delfin mort, printre turiști

de Andreea Bălan

Imagini șocante pe litoral. Mai mulți turiști care se aflau în mare, în stațiunea Mamaia Nord s-au trezit cu un delfin mort, care plutea printre ei.

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. Clipul cutremurător cu mamiferul mort a fost postat pe rețelele de socializare, iar cazul a intrat și în atenția Ministerului Mediului. Biologii marini spun că delfinul ar fi unul tânăr și că ar fi murit în urmă cu două – trei săptămâni. O posibilă cauză a morții ar putea fi un virus care face ravagii printre delfini încă din anul 2020, dar nu sunt excluse nici lipsa hranei și nici o rană adâncă, urmare a războiului din Ucraina, care afectează viața din Marea Neagră.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult