vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Delfinii din Ucraina fac spectacol, la Constanța

Delfinii din Ucraina fac spectacol, la Constanța

de Ileana Gheorghiu

Delfinii din Ucraina fac spectacol la Constanța. Cele 4 mamifere salvate din Harkov impreună cu Ni-ni si Chen-Chen au încântat publicul cu acrobațiile lor, în acest weekend.

Copii și părinții veniți îi vadă i-au răsplătit cu minute întregi de apaluze. A fost pentru prima data în istoria Delfinariului când 6 delfini au făcut simultan spectacol în același bazin.

Salturile, acrobațiile cu mingea și cursele de viteză pe care le=au făcut cei șase delfini i-au incântat pe toți cei care au venit să îi vadă. Copiii s-au bucurat atât de mult încât au aplaudat și au dansat cu delfinii minute în șir, în picioare.

Delfinii Marusa, Veter, Kiki și Maia, împreună cu cei trei lei de mare – Alex, Mary și Zosia, au plecat din Harkov în momentul în care delfinariul lor a început să fie bombardat de ruși. După un drum de câteva zile, mamiferele, împreună cu antrenorii lor, au ajuns la Constanța. Conducerea delfinariului de la malul mării a decis să reorganizeze bazinele, astfel încât mamiferele din Ucraina să se acomodeze cât mai repde și mai ușor. Și iată că după 3o de zile de carantină, delfinii refugiați din Ucraina au oferit și primul spectacol.

Spre surprinderea tuturor, delfinii ucrainieni s-au adaptat incredibil la noile conditii, iar Ni-ni si Chen-chen, delfinii din Constanta i-au primit bine in noua lor casa.

Cei patru delfini din Ucraina împreună cu Nini şi Chan-Chan vor oferi spectacorilor până la patru reprezentații pe zi, vara aceasta. Cele mai multe vor fi în weekend.

Biletul de intrare la spectacolele cu delfini costă 6o de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult