Delfinii se pregătesc pentru sezonul estival
HomeNewsDelfinii se pregătesc pentru sezonul estival
News - joi 3 decembrie 2020

Delfinii se pregătesc pentru sezonul estival

Chiar dacă vară a trecut, Ni-Ni şi Chen-Chen, vedetele Delfinariului din Constantă, lucrează zilnic și se antrenează pentru noul sezon estival. În această perioadă, delfinii nu pot fi admiraţi decât pe pagina de socializare a Delfinariului, însă vara viitoare veți vedea că au învăţat trucuri noi.

Mii de oameni vin anual la mare, pentru a admira spectacolul oferit de faimoșii Ni-Ni și Chen-Chen la Delfinariul din Constanța. Nu mulți știu însă și ce se află dincolo de prestația spectaculoasă la care iau parte. Prietenoasele mamifere se antrenează intens și în afara sezonului estival.

Pentru că delfinii sunt mamifere foarte inteligente, procesul de antrenament și învățare a delfinilor este unul foarte complex.

În contextul actual al pandemiei, conducerea Delfinariului a luat decizia de a difuza o parte din sesiunile de antrenamente online.

Reamintim că, începând cu data de 20 noiembrie vizitatorii nu au mai putut ajunge la nici una din secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, dat fiind faptul că locuitorii zonei metropolitane a Constanței se află în carantină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Cornel Panait, despre experința vaccinării

Probleme la centrul de vaccinare de la Cernavodă! În prima zi de vaccinare numărul program…