Delfinul

Îngrijorare mare în rândul personalului de la Delfinariu. Delfinul Chen-Chen s-a îmbolnăvit. Cei care o îngrijesc spun că de la o vreme aceasta este apatică, mănâncă puțin și se comportă diferit.

Duminică, atunci când starea mamiferului s-a înrăutațit, o echipa medicală a fost chemată de urgență în ajutor. Acum toată lumea speră că Chen Chen se va recupera și va putea să se joace din nou alături de Ni Ni, în aplauzele copiilor.

Aceasta schemă este preferata copiilor care vin la Delfinariu, iar Chen Chen se bucura de fiecare repriză de aplauze din partea celor mici. De câteva zile însă delfinul nu mai are deloc chef de joacă. A devenit apatic, tot mai restras și aproape că refuză mâncarea.


Pentru a afla ce o supără pe Chen Chen la Delfinariu au fost chemați șase medici și un radiolog. Iar teama că delfinul ar fi putut înghiți un corp străin i-a făcut pe specialiști să ceară o endoscopie. O analiză deloc plăcută, mai ales că delfinul nu poate fi anesteziat.
Pentru a înlătura orice dubiu, medicii au testat-o pe Chen Chen și anti-COVID-19.
Între timp delfinului îi e din ce in ce mai bine.

Vor mai trece încă 2 saptamani până când delfinul bolnav va intra în contact cu publicul la reprezentațiile pe care le susține zilnic. Până atunci toată lumea are grijă ca Chen Chen să se recupereze complet, iar aceasta este încurajată să participe zilnic și la antrenamente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Bariera de la Judecătorie, desființată

A dispărut bariera din centrul Constanței care bloca accesul mașinilor în zona Judecătorie…