miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Delta Dunării: Mii de kilograme de pește braconat

Delta Dunării: Mii de kilograme de pește braconat

de Ileana Gheorghiu

Bilanț alarmant în Delta Dunării. Mii de kilograme de pește ajung să fie comercializate ilegal.

Numai în Tulcea au fost descoperite recent aproape 4.900 de kilograme de pește, din diferite specii, care ar fi fost vândute fără acte. Peștele valora peste 72 de mii de lei. Cea mai mare cantitate descoperită a fost de șalău peste 200 de kilograme. Tot aici polițiștii au mai găsit peste 72 de kilograme de icre de crap fără documente de proveniență. Alte peste 600 de kilograme de pește au fost găsite de polițiști la trei bărbați care au fost duși la audieri. Pește descoperit la aceștia a fost confiscat, la fel și o ambarcațiune cu motor, sute de unelte de pescuit și please monofilament folosite pentru pescuitorul ilegal. Valoarea bunurilor se ridică la 27.000 de lei. Tot pește și unelte au mai confiscate polițiștii și de la alți trei bărbați pe care i-au oprit în trafic. La unul dintre ei oamenii legii au găsit 86 de kilograme de caras proaspăt, iar la ceilalți doi 70 de kilograme de pește din diferite specii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult