miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Denis Alibec vrea înapoi la Farul Constanța

Denis Alibec vrea înapoi la Farul Constanța

de Redacția Dotto

În vârstă de 32 de ani, Denis Alibec a declarat într-o intervenție la o televiziune de sport, că își dorește să revină în iarna acestui an în campionatul intern.

Vorbim despre Farul Constanța, singura echipă la care ar mai avea dreptul să evolueze în acest sezon.  După ce a ajutat-o din plin pe Farul să devină campioană a României, Alibec a plecat la Muaither SC, din Qatar. Acum, atacantul vrea să facă drumul înapoi pentru a fi în vizorul selecționerului și pentru a avea meciuri la activ.

În preliminariile pentru Euro 2024, Denis Alibec a punctat de trei ori pentru naționala României. Ultima reușită a fost una decisivă: la 1-0 contra Elveției.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult