sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Depistați cu substanțe interzise

Depistați cu substanțe interzise

de Andreea Bălan

2 tineri au fost prinși cu substanțe interzise. Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța i-au găsit pe aceștia într-o mașină staționată, datorită mirosului înțepător, specific substanțelor etnobotanice.

Cele două persoane în vârstă de 32, respectiv 31 de ani, au declarat în primă fază că nu dețin și nu au consumat substanțe interzise. În autoturism însă, au fost găsite o țigaretă artizanală aprinsă, un dispozitiv tip grinder care conținea la interior fragmente vegetale de culoare verde-oliv și un pliculeț transparent în care se afla substanță vegetală de culoare verde olive sub formă de muguri. Bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, iar cei doi sunt acum cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult