joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Deputatul Dumitru Focșa a făcut scandal la secția de votare din Constanța

Deputatul Dumitru Focșa a făcut scandal la secția de votare din Constanța

de Redacția Dotto

Polițiștii au intervenit la Secția de votare 142 din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 38 „Nicolae Titulescu” după ce deputatul de Constanța, Dumitru Focșa a făcut scandal cu președintele secției de votare.

Oficial de la IPJ Constanța:

La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că s-ar fi prezentat la secția de votare nr. 142 din municipiul Constanța și ar fi constatat că urnele nu ar fi sigilate corespunzător.

În cauză urmează a fi sesizată autoritatea electorală competentă.

Totodată, persoana a afirmat că ar fi fost amenințată cu acte de violență, pe fondul unui conflict spontan cu un alegător.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult