an universitar

Emoții astăzi pentru noii studenți ai Universității Maritime Constanța. Aceștia și-au cunoscut profesorii și noii colegi în cadrul unei ceremonii de deschidere de an universitar, care a avut loc la Baza Nautică a Universității. Bobocii au fost întâmpinați de cadrele didactice cu muzică și i-au asigurat că vor învăța în clase moderne, dotate cu tehnică de ultimă generație, care permite studiul în sistem online sau hibrid.

În bănci, elevii din anul I sunt așteptați începând de luni. Colegii lor mai mari vor învăța deocamdată în sistem online.

Universitatea Maritimă Constanța și-a primit astăzi noii studenți. Ceremonia de deschidere a anului universitar a avut loc la Baza Nautică a universității, unde studenții au fost întâmpinați de profesori și de conducerea universității.

Proaspeții boboci ai universității sunt entuziasmați de începerea anului universitar și spun că abia așteaptă să își cunoască profesorii și noii colegi.

Studenții au putut vizita și două săli recent amenajate și dotate cu mijloace tehnice moderne, care facilitează accesul la desfășurarea cursurilor în sistem online sau hibrid.

Activitățile didactice vor începe de luni, 4 octombrie, numai pentru studenții din anul I. Ceilalți cursați se vor reîntâlni cu profesorii lor doar online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

COVID-19 anulează spectacolele de la Teatrul „Căluțul de mare”

Spectacolele la Teatrul de Copii și Tineret “Căluțul de mare” nu se ține nici weekend-ul a…