politia

Descoperire șocantă la malul mării. Trupul unui fetițe de numai un an și zece luni a fost găsit în stare de putrefacție, înfășurat într-un celofan, într-un apartament din Cernavodă. Oamenii legii spun că au fost alertați de bunica copilei, după ce mama, cunoscută cu probleme psihice, nu i-a mai răspuns la telefon. Femeia s-a gândit atunci că cea mică ar putea fi în pericol și a cerut ajutor.

Vecinii sunt absolut șocați de vestea că femeia și-a ținut copila moartă în casă zile întregi fără să anunțe pe nimeni. Spun că știau că tânăra are probleme psihice, însă nu se așteptau la așa ceva.

Polițiștii au aflat totul în urma unui apel la 112 efectuat de soacra tinerei, speriată că aceasta nu îi mai răspunde la telefon. Când au ajuns în locuință pentru a verifica ce se întâmplă, oamenii legii au avut un șoc. Trupul neînsuflețit al unei copile de 1 an și 10 luni, înfășurat în scutece și în celofan, zăcea într-o albie, în stare avansată de putrefacție. 

Situația din familie era cunoscută și de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. La începutul anului 2020, bunica patenă a fetiței a sunat la Telefonul Cazurilor de Urgență îngrijorată fiind că nora sa nu poate să se îngrijească de copilă, date fiind probleme ei medicale de natură psihică.

Cel mai probabil, mama copilei va fi internată într-un sanatoriu, unde va fi evaluată psihiatric, iar criminaliștii continuă investigațiile pentru a afla ce se întâmplat în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alertă la Constanța. Geantă suspectă, aproape de mall

A fost alertă în această după amiază la Constanța. Un apel la 112 care anunța prezența une…