Descoperire șocantă. Un bebeluș, înfășurat în naylon, a fost găsit, fără suflare, pe digul din Eforie Nord

Un nou-născut a fost găsit abandonat între pietre, spre apă, pe digul de la Eforie Nord.

Descoperirea macabră a fost făcută de un turist care i-a anunțat pe ceilalți, să sune la Poliție. Anchetatorii caută acum că să descopere mama copilului și toate detaliile legate de acest gest șocant.

La ora 9 dimineață, turiștii de pe plajă au fost martorii descoperirii șocante, făcute întâmplător de un bărbat care se plimbă pe digul de larg. Jos între două pietre, un obiect ciudat ambalat în nylon, i-a atras atenția.

Turistul care l-a descoperit, povestește:  „M-am uitat mai bine; într-un săculeț menajer închis era un avorton. Nu pot să-mi revin, nu pot să-mi revin…”

Bărbatul n-a mai avut puterea să ia telefonul și să anunțe autoritățile. Alți turiști aflați pe plajă la orele dimineții au sunat la urgențe și au anunțat cumplitul incident.

„Ar fi vorba de-un copil născut și abandonat. Mort, poate”, își da cu părerea un turist.

„Apoi au venit domnii de la Poliție, chiar nici nu am știut ce s-o întamplat”, povestește o femeie.

Criminaliștii sosiți de la Constanța au izolat locul de turiști, iar investigatorii de la Medicină Legală au luat trupul neînsuflețit al nou-născutului să-l ducă la laborator. Poliția a făcut fotografii, a ridicat probe și a stat de vorba cu turiștii aflați pe plajă în imediată apropiere. 

Oamenii legii caută acum persoană care a recurs la un asemenea gest. Totodată se așteaptă și efectuarea necropsiei și finalizarea investigațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Noaptea Cercetătorilor Europeni la UMC Constanța 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sărbătorirea Nopții Cercetătorilor Europ…