vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Dinamo s-a clasat pe locul 4 la EHF European League

Dinamo s-a clasat pe locul 4 la EHF European League

de Redacția Dotto

În turneul Final Four din competiția EHF European League, de handbal masculin, turneu organizat la Hamburg, echipa germană Flensburg s-a impus cu 38-32 în semifinale, împotriva echipei Dinamo București. Campioana României a disputat meciul cu echipa Rhein-Neckar Lowen pentru locul 3, însă a fost învinsă cu 32-31 și a încheiat participarea pe locul 4 la turneul din Germania. Principalii marcatori ai partidei au fost Kirkelokke cu 6 goluri, Kohlbacher 6 pentru Lowen, respectiv Rosta 6, Ali Zein 5, Kasparek 5, Akimenko 5 pentru Dinamo București. În finala mare, Flensburg-Handewitt a învins-o pe Fuchse Berlin (campioana din 2023), scor 36-31 și a câștigat trofeul European League la handbal masculin.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult