vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Director ANPC: „Prețuri mari, personal nepregătit, dughenizare”

Director ANPC: „Prețuri mari, personal nepregătit, dughenizare”

de Redacția Dotto
anpc

Directorul ANPC face un bilanț extrem de critic la finalul sezonului estival. Acesta reclamă condițiile la cazare și prețurile mari de pe litoral și nu se sfiește să îi critice nici pe agenții economici pe care îi acuză de, citez, “metehne vechi”. “Am sesizat tarife mari şi foarte mari la cazare, la parcarea autovehiculelor şi chiar şi la mâncare.

Preţuri comparative poate chiar cu staţiunile renumite pentru tarifele exorbitante”, a scris pe pagina sa oficială de Facebook directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Paul Anghel. Directorul ANPC arată cu degetul și spre calitatea serviciilor, dar și spre personalul angajat. „Personal nepregătit, extenuat şi irascibil, atitudine sfidătoare, patroni care nu înţeleg relaţia serviciu/cost/respect, dughenizare”, mai spune Paul Anghel. Acesta subliniază că în acest sezon estival pe litoral și în Deltă au avut loc peste 1.250 de controale, în urma cărora au fost aplicate amenzi în valoare de aproape 3 milioane de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult