marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Distracție cu purceluși la proțap, chiar în centrul stațiunii Mamaia

Distracție cu purceluși la proțap, chiar în centrul stațiunii Mamaia

de Redacția Dotto
proțap

Mai multe familii de romi venite în vacanță pe litoral au încins o petrecere pe iarbă chiar în fața hotelului de trei stele, unde erau cazați. Au gătit purcei de lapte și s-au distrat cu muzică lăutărească și băutură din belșug.

Petrecerea le-a fost stricată însă de oamenii legii, care au fost alertați de câțiva turiști deranjați de gălăgia pe care o făceau petrecăreții. S-a lăsat și cu amenzi, dar și cu obligația ca spațiul verde să fie igienizat la loc. Așa că femeile au fost lăsate să strângă mesele întinse, în timp ce bărbații s-au retras liniștiți în hotel.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult