vaccinare

A fost reluată distribuirea tichetelor valorice pentru vaccinarea completă.

Vestea s-a răspândit cu repeziciune, iar constănțenii înroșesc liniile telefonice de la Pavilionul Expozițional pentru a afla dacă se califică pentru a le primi. Sunt zeci de apeluri pe minut încă de la primele ore ale dimineții. Valoare tichetelor este de 100 de lei, iar acum se acordă celor care s-au imunizat în perioada.

De astăzi, toate persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de la AstraZeneca, Moderna, Pfizer sau Johnson&Johnson în perioada 03 septembrie-31 octombrie 2021 se pot prezenta la Pavilionul Expozițional Constanța pentru a-și ridica tichetele valorice. În ciuda acestor precizări, la sediul Pavilionului se prezintă și oameni care nu au încă dreptul la aceste tichete de masă.

Constănțenii spun că tichetele au încurajat vaccinarea însă chiar și fără ele tot s-ar fi imunizat pentru a avea grijă de sănătate.

Reprezentanții Pavilionului Expozițional Constanța precizează că tichetele de masă nu se eliberează pentru vaccinarea doza booster și pot fi ridicate exclusiv în baza actului de identitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dobrogea sub avertizare de vreme rea

Vești proaste de la meteorologi. În Dobrogea vin ninsorile, iar vântul va sufla cu putere.…