Doar 3 locuri la ATI în județul Constanța
HomeBreaking newsDoar 3 locuri la ATI în județul Constanța
Breaking news - sâmbătă 28 noiembrie 2020

Doar 3 locuri la ATI în județul Constanța

Mai sunt doar 3 locuri la Terapie Intensivă în tot județul Constanța. La Spitalul Județean de Urgență din Constanța nu mai sunt locuri la ATI, volumul de muncă s-a triplat, iar medicii resimt puternic oboseala. Managerul unității medicale spune că peste 100 de medici s-au infectat cu noul coronavirus și este un deficit foarte mare de personal.

Nici la nivel de județ situația nu este mai bună. La raportarea Direcției de Sănătate Publică din această dimineată, erau disponibile doar 3 locuri la ATI. Volumul de muncă al medicilor este tot mai mare. Spre exemplu cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Constanța trebuie să aibă grijă și de pacienții infectați cu covid, dar și de cei cu alte afecțiuni. De asemenea, medicii au asigurat activitatea și în spitalele din Mangalia, Medgidia și la Spitalul de Boli Infecțioase.

Adina Gherghinoiu – medic ATI Spitalul Județean Constanța:

„Avem un volum de munca triplat … este nevoie de resursa umană. În plus, zeci de cadre medicale de la Spitalul Județean din Constanța s-au infectat cu noul coronavirus.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Comercianții din piețe îngheață de frig în așteptarea clienților

Comercianții din piețele agro-alimentare îngheață de frig cu orele pentru a-și vinde marfa…