joi, 13 iunie, 2024
Home Cultură “Dobrogea și Regalitate”, la Centrul Jean Constantin

“Dobrogea și Regalitate”, la Centrul Jean Constantin

de Redacția Dotto

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” vă invită sâmbătă la evenimentul „Dobrogea și Regalitatea”. La ora 11 va avea loc vernisajul unei expoziții care prezintă o colecție impresionantă de obiecte de epocă, iar de la ora 13:00, doritorii vor putea participa la Turul cultural „Pe urmele Regilor României”, ghidat de prof. dr. Ivan Răzvan-Raul. Participarea la acest tur este gratuită, iar traseul include mai multe repere printre care Parcul Arheologic, Muzeul de Artă Populară și Statuia lui Mihai Eminescu. Punctul de întâlnire este la Centrul „Jean Constantin”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult