duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Doliu în handbalul românesc: Ion Crăciun a trecut în neființă

Doliu în handbalul românesc: Ion Crăciun a trecut în neființă

de Andreea Bălan

Antrenorul Ion Crăciun a decedat, joi, în urma unui infarct, la vârsta de 67 de ani. În 2016, naţionala feminină de tineret obţinea bronzul mondial cu el pe banca tehnică. Mai multe cluburi din Liga Naţională au transmis condoleanţe, joi, în urma veştii, potrivit news.ro.

Ion Crăciun, născut în 25 septembrie 1955, a antrenat ultima dată Corona Braşov, iar din 2019 s-a retras acasă, la Constanţa. De-a lungul carierei a stat pe banca tehnică a echipelor CSM Medgidia, Minaur Baia Mare, Tomis Constanţa, HCM Constanţa, Neptun Constanţa şi Corona Braşov. Cu HCM Constanţa a obţinut titlul naţional în 2011. Ion Crăciun a antrenat şi naţionala feminină de tineret, cu care a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2016.

„Cu tristeţe în suflet, ne luăm rămas bun de la unul dintre cei mai valoroşi antrenori ai handbalului românesc, Ion Crăciun. Condoleanţe şi putere, familiei sale! Odihneşte-te în pace, maestre!”, este unul din mesajele de condoleanţe, transmis, joi, de CSU Suceava.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult