DONATII bloc ars

Peste 100 de mii de lei a reușit să strângă din donații Arhiepiscopia Tomisului, care ajută familiile din blocul ars. În urma incendiului de luna trecută 150 de familii au rămas fără locuințe înainte de sărbători, iar zeci de mașini s-au topit din cauza flăcărilor care au cuprins subsolul imobilului.

În prima zi de Crăciun, Departamentul Social Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului a demarat o campanie de strângere de fonduri în toate parohiile si mănăstirile pentru a sprijini familiile afectate de incendiu. Printre familiile afectate de acest tragic incident se află și două familii de clerici. Cea a preotului Claudiu Banu și a diaconului Alexandru Cojocaru, ambele având câte patru copii.

Lucrările pentru renovarea blocului avansează în ritm de melc. Zilnic oamenii scot resturi de mobilier afectate de incendiu și încearcă să le înlocuiască cu noi bunuri. Doar la câteva apartamente, proprietarii au reușit să schimbe geamurile arse în întregime.

Tânărul are obligația să nu părăsească imobilul în care locuiește fără acordul poliției și să se prezinte la audieri oridecâteori este chemat. În caz contrar, va ajunge din nou în arest preventiv. În urma incendiului din luna decembrie, 150 de familii au rămas fără locuințe. Asociația de proprietari a deschis la scurt timp pentru tragedie un cont pentru donații care să ajute la renovarea locuințelor celor afectați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească t…