donatii

Spitalul de Boli Infecțioase afectat de incendiul de la începutul lunii are nevoie de bani pentru a fi refăcut. Mai multe fundații și oameni de bine au început deja să doneze în conturile deschise de unitatea. Printre cei mai cunoscuți donatori se numără Codin Maticiuc și Fundația Dăruiește Aripi.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța cere ajutor pentru reabilitarea spitalului în cel mai scurt timp posibil. După dezastrul produs la 1 octombrie în secția ATI a spitalului, când 7 oameni au murit în incendiu, noua conducere, dar și medicii încearcă din răsputeri să redeschidă spitalul atât pentru a trata bolnavii de Covid, dar și pentru oamenii care suferă de alte afecțiuni. În prezent, sunt în derulare mai multe proiecte, unele în stadii finale deja, ale căror echipe lucrează la circuitele electrice, securitate la incendiu și construcții, iar pe măsură ce aceste proiecte se vor finaliza complet, se vor cunoaște și necesitățile pentru redeschiderea clădirii.

Pe rețelele de socializare curg mesaje de solidaritate prin intermediul cărora, cei care doresc să ajute spitalul o pot face făcând donații în contul fundațiilor care s-au alăturat nevoii clinicii de a achiziționa tot ce este necesar pentru reabilitarea și deschiderea SCBI. Una dintre aceste fundații aparține lui Codin Maticiuc care dorește să ajute spitalul, ba chiar va vizita vineri instituția din Constanța , pentru a înțelege mai bine nevoile conducerii și a putea contribui întocmai.

Constănțenii s-au arătat și ei interesați să participe cu donații pentru redeschiderea spitalului.

În ciuda acestor neajunsuri, a fost înființat un centru de imunizare împotriva Covid 19 la SCBI, acolo unde oamenii pot merge să se imunizeze între orele 14:00 și 20:00. ( a se verifica daca functioneaza inca)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vești proaste de la brutari. Pâinea, mai scumpă

Vești proaste de la brutari. Pâine s-a scumpit deja cu peste 10 la sută, iar prețul va con…