vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Dosar penal pentru înșelăciune cu certificate COVID

Dosar penal pentru înșelăciune cu certificate COVID

de Redacția Dotto
covid

O femeie din Constanța care se afla într-o cafenea din oraș s-a ales cu dosar penal după ce le-a arătat polițiștilor un certificat COVID care aparținea unei alte persoane. În acțiunea de control, oamenii legii au verificat și legitimat 100 de persoane și 42 de operatori economici și au oprit în trafic 40 de mașini.

S-au dat și amenzi în valoare de 35 de mii de lei. Oamenii legii îi avertizează pe administratorii care nu respecta obligația de verificare a codul QR de pe certificatele COVID-19 că riscă sancțiuni între 2.000 și 10.000 de lei. De asemenea, clienții prezenți în localuri, care nu pot prezenta certificatul verde, riscă sancțiuni cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult