duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News DOTTO TV transmite Festivalul „Techirghiol 2024“ în direct

DOTTO TV transmite Festivalul „Techirghiol 2024“ în direct

de Redacția Dotto

DOTTO TV vă invită să urmăriți în direct Festivalul Concurs de Muzică Ușoară Românească „Techirghiol 2024 – Glasul Speranțelor“, care va avea loc în acest weekend. Transmisiunea va începe de la ora 20:00 și va aduce în casele dumneavoastră cele mai promițătoare voci ale muzicii românești. Evenimentul se va desfășura la Teatrul de Vară „Jean Constantin“ din Techirghiol, pe parcursul a două zile. Sâmbătă, 22 iunie 2024, va avea loc Concursul „Trofeul Techirghiol“, urmat de un recital extraordinar, iar duminică, pe 23 iunie, va avea loc Gala Laureaților. În cadrul festivalului, vor susține recitaluri artiștii Gabriel Dorobanțu și Nico, care vor aduce pe scenă hituri cunoscute și iubite de public. Prezentatorul evenimentului va fi talentatul Ionuț Dulgheriu, care va asigura o atmosferă plăcută și antrenantă pe tot parcursul festivalului. Nu ratați așadar două seri de muzică de calitate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult