vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Două jucătoare noi la CSM Constanța

Două jucătoare noi la CSM Constanța

de Andreea Bălan

Baschetbalistele Teodora Manea şi Anisia Croitoru au semnat cu CSM Constanţa.

Născută în data de 11 iunie 1999, Teodora Manea vine de la FCC Baschet Arad, pentru care a disputat 33 de meciuri. Componentă a lotului naţional din 2016, ea a fost una dintre jucătoarele pe care România s-a bazat atât la naţionala 5 la 5, cât şi la cea de 3×3.

Anisia Croitoru este născută la data de 11 iulie 2003 și are în palmares o Cupă a României. Componentă a loturilor naţionale de juniori ale României de la U16, Anisia Croitoru este și campioană naţională cu echipa de baschet 3×3 a Constanţei în sezonul 2022.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult