duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Două persoane prinse cu substanțe interzise asupra lor în Cernavodă și Vama Veche

Două persoane prinse cu substanțe interzise asupra lor în Cernavodă și Vama Veche

de Redacția Dotto

Seara trecută, în jurul orei 00:15, în timpul unei misiuni de patrulare în orașul Cernavodă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat, la intersecția străzilor Nicolae Iorga și Radu Iordăchescu un bărbat,  în vârstă de 23 de ani, care a părut că are un comportament suspect la vederea jandarmilor.

 Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-l legitimeze pe tânăr și apoi să-l controleze corporal. În urma controlului s-au găsit asupra tânărului un pachet de foițe și un pachet de țigări în care se afla o țigaretă confecționată artizanal ce conținea o substanță vegetală, cu miros specific. Tânărul a declarat că a cumpărat țigareta respectivă din Gara Constanța pentru consum propriu, fiind conștient că aceasta conține „marijuana”.

Tot în noaptea precedentă, în jurul orei 01:15, de data aceasta în stațiunea Vama Veche,  jandarmii constănțeni au observat, pe strada Falezei, un bărbat care fuma o țigară confecționată artizanal. La vederea patrulei bărbatul a aruncat țigareta pe jos. Jandarmii l-au legitimat și au constatat că țigareta aruncată, pe lângă tutun, conținea și fragmente vegetale de culoare galben verzui, emanând un miros înțepător. Jandarmii l-au controlat corporal pe bărbat și au controlat și autoturismul cu care acesta venise în stațiune, la interiorul căruia au găsit o cutie cu resturi de substanță vegetală galben-verzuie cu miros specific și un dispozitiv tip „grinder”.

Deoarece autoturismul era înmatriculat pe numele unui prieten al bărbatului, a fost chemat și acesta la fața locului.

 Tuturor persoanelor implicate le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri), iar țigaretele și obiectele găsite asupra lor au fost predate către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult