sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Sport Dragoș Nedelcu, mijlocaș la Farul

Dragoș Nedelcu, mijlocaș la Farul

de Redacția Dotto
dragos nedelcu

Dragoș Nedelcu este începând de astăzi mijlocașul echipei Farul Constanța. Născut în februarie 1997, constănțeanul Dragoș Nedelcu este un produs al Academiei Hagi, unde a ajuns în 2009.

Acesta a mai evoluat pentru clubul de la malul mării în 2017, când s-a transferat la FCSB. În prima parte a acestui sezon a jucat în Germania, la Fortuna Dusseldorf, anunță Farul Constanța. În palmaresul lui Nedelcu figurează un titlu de campion cu FC Viitorul (actuala Farul) în 2017 și o Cupă a României în 2020 cu FCSB. Fost internațional de juniori, fotbalistul are până în prezent și două selecții la naționala de seniori. Este și semifinalist cu România U21 la C.E din 2019.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult