Home Actualitate Drive through și nu prea în Năvodari
Actualitate - Breaking news - Interne - 2 săptămâni în urmă

Drive through și nu prea în Năvodari

Drive through și nu prea în Năvodari

Anunțat de DSP ca o premieră pentru județul Constanța, drive through-ul de vaccinare de pe litoral s-a dovedit a fi un eșec. Șoferii care au oprit astăzi în Mamaia Sat în speranța ca se vor putea vaccina direct din mașină, au fost rugați să coboare și să se prezinte pentru imunizare într-un cort amenajat în zona Hanul cu Pește.

Nu mică le-a fost mirarea șoferilor care au oprit astăzi la primul drive through de vaccinare de pe litoral, când medicii i-au invitat să coboare din mașini și să meargă să se imunizeze în… cort.

Campania nu are nimic de-a face cu ceea ce am văzut în celelalte mari orașe din țară care au organizat campanii drive through, ce s-au dovedit a fi un real succes. Chiar și dezamăgiți de organizare, oamenii s-au vaccinat totuși convinși fiind că imunizarea îi va ajuta să se protejeze atât pe ei, cât și pe cei din jurul lor.

La cortul amenajat în parcarea de la Hanul cu Pește se poate vaccina orice doritor, până mâine la ora 18:00, în baza actului de identitate valabil. Imunizarea se face cu serul Pfizer – BioNTech, ce poate fi administrat inclusiv adolescenților de 12 ani, și cu vaccinul produs de Johnson & Johnson, pentru care nu este necesar rapelul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Coşul de fum, înalt de 150 de metri, demolat prin implozie

Rompetrol Energy, societatea responsabilă de construcţia centralei de cogenerare de pe pla…