vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Dumitru Focșa în centrul unui nou scandal

Dumitru Focșa în centrul unui nou scandal

de Redacția Dotto

Gest reprobabil făcut de deputatul Dumitru Focșa. Parlamentarul a fost surprins în timp ce rupe afișul unui candidat constănțean pentru alegerile europarlamentare. Incidentul s-a petrecut în aceasta dimineață în centrul orașului Constanța.  În momentul în care a observat ca este filmat, Dumitru Focșa a încercat sa mascheze gestul plasând afișul rupt unui coleg de campanie. A susținut că a smuls afișul pentru că acesta nu ar avea ce să caute pe un avizier dedicat candidaților la alegerile locale.

Dumitru Focșa este nimeni altul decât fostul parlamentar AUR care a ajuns La politie după ce și-a bătut soția și anul trecut, dar și anul acesta. De fiecare data soția și-a retras plângerea. Pentru gesturile sale violente, partidul l-a ai exclus anul trecut.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult