Rangers

Fundașul Kamil Wiktorski a marcat golul victoriei pentru Buzău etapa trecută și ține aprinse speranțele echipei lui Cristi Pustai pentru promovarea în Liga 1.

Kamil Wiktorski a plecat de la 16 ani din Polonia, la Glasgow Rangers, unde a petrecut patru sezoane, trecând de la juniori la prima echipă. Au urmat câteva echipe din țara sa natală, apoi venirea în România, iar din vară transferul la Buzău.

„Pentru un adolescent ca mine, anii la Rangers m-au format ca jucător. Am avut colegi de renume mondial și antrenori pe măsură”

Polonezul se uită cu admirație la Ianis Hagi, jucător tânăr care s-a impus la echipa scoțiană.

„L-aș suna să-l întreb cum a reușit pentru că este foarte greu să joci acolo, la acel nivel”

Polonezul aștepta pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale pentru câteva zile libere pe care vrea să le petreacă descoperind zona Transilvaniei.

Toată lumea a auzit de Contele Dracula. Eu cred că fără un sâmbure de adevăr nu există astfel de povești. Sunt nerăbdător să vizitez castelul și imprejurimile și să aflu noi povești din zonă”

Fundașul celor de la FC Buzău, echipă aflată pe loc de play-off în Liga 2, se vede duelându-se la anul cu FCSB, CFR Cluj, Farul, Rapid sau Universitatea Craiova.

„E firesc să ne gândim la promovare, de aceea luăm pas cu pas fiecare meci și încercăm să fim concentrați și motivați de fiecare dată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…