marți, 16 iulie, 2024
Home Sport După 4 ani la Rangers a venit în România

După 4 ani la Rangers a venit în România

de Redacția Dotto
Rangers

Fundașul Kamil Wiktorski a marcat golul victoriei pentru Buzău etapa trecută și ține aprinse speranțele echipei lui Cristi Pustai pentru promovarea în Liga 1.

Kamil Wiktorski a plecat de la 16 ani din Polonia, la Glasgow Rangers, unde a petrecut patru sezoane, trecând de la juniori la prima echipă. Au urmat câteva echipe din țara sa natală, apoi venirea în România, iar din vară transferul la Buzău.

„Pentru un adolescent ca mine, anii la Rangers m-au format ca jucător. Am avut colegi de renume mondial și antrenori pe măsură”

Polonezul se uită cu admirație la Ianis Hagi, jucător tânăr care s-a impus la echipa scoțiană.

„L-aș suna să-l întreb cum a reușit pentru că este foarte greu să joci acolo, la acel nivel”

Polonezul aștepta pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale pentru câteva zile libere pe care vrea să le petreacă descoperind zona Transilvaniei.

Toată lumea a auzit de Contele Dracula. Eu cred că fără un sâmbure de adevăr nu există astfel de povești. Sunt nerăbdător să vizitez castelul și imprejurimile și să aflu noi povești din zonă”

Fundașul celor de la FC Buzău, echipă aflată pe loc de play-off în Liga 2, se vede duelându-se la anul cu FCSB, CFR Cluj, Farul, Rapid sau Universitatea Craiova.

„E firesc să ne gândim la promovare, de aceea luăm pas cu pas fiecare meci și încercăm să fim concentrați și motivați de fiecare dată”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult