sâmbătă, 18 mai, 2024
Home DOTTO News După câinii fără stăpân acum și iepurii pot fi adoptați

După câinii fără stăpân acum și iepurii pot fi adoptați

de Redacția Dotto
După câinii fără stăpân acum și iepurii pot fi adoptați

Se întâmplă la Constanța, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, acolo unde conducerea a anunțat pe pagina de socializare că oferă spre adopție urecheați de talie pitică. Primii doritori au și venit deja, iar câțiva iepuri au acum stăpâni noi.

De cum a aflat vestea, această doamnă a și venit la Microrezervație. Mânată de dorința fiicei ei de a avea un animăluț, aceasta a decis să adopte un iepuraș, iar exemplul i-a fost urmat și de o prietenă.

Când a ajuns în țarcul animalelor, femeii i-a fost greu să se hotărască pe care să ii ia. Și-a dorit însă iepuri de talie mică, mai ales că cel puțin unul va fi ținut într-un apartament.

Din cauza lipsei de spațiu, Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii a anunțat că încercă să găsească o soluție pentru a scoate la vânzare și câteva dintre exemplarele proprii. In acest moment sunt 60 de iepuri la Microrezervatie, mult peste ceea ce ar trebui să existe acolo.

În ultimii ani iepurii s-au transformat în adevărați companioni pentru mulți dintre români, în special pentru cei mai mici iubitori de animale. Chiar dacă este mai mic are mare nevoie de spațiu pentru alergat, unde să stea întins sau să se joace. Este un animal foarte curat și chiar mai ușor de îngrijit decât un câine.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult