După câinii fără stăpân acum și iepurii pot fi adoptați

Se întâmplă la Constanța, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, acolo unde conducerea a anunțat pe pagina de socializare că oferă spre adopție urecheați de talie pitică. Primii doritori au și venit deja, iar câțiva iepuri au acum stăpâni noi.

De cum a aflat vestea, această doamnă a și venit la Microrezervație. Mânată de dorința fiicei ei de a avea un animăluț, aceasta a decis să adopte un iepuraș, iar exemplul i-a fost urmat și de o prietenă.

Când a ajuns în țarcul animalelor, femeii i-a fost greu să se hotărască pe care să ii ia. Și-a dorit însă iepuri de talie mică, mai ales că cel puțin unul va fi ținut într-un apartament.

Din cauza lipsei de spațiu, Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii a anunțat că încercă să găsească o soluție pentru a scoate la vânzare și câteva dintre exemplarele proprii. In acest moment sunt 60 de iepuri la Microrezervatie, mult peste ceea ce ar trebui să existe acolo.

În ultimii ani iepurii s-au transformat în adevărați companioni pentru mulți dintre români, în special pentru cei mai mici iubitori de animale. Chiar dacă este mai mic are mare nevoie de spațiu pentru alergat, unde să stea întins sau să se joace. Este un animal foarte curat și chiar mai ușor de îngrijit decât un câine.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…