vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Ea e atleta model

Ea e atleta model

de Ileana Gheorghiu
Ea e atleta model
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Maria Mihalache, multiplă campioană la 100 și 200 de metri, iubește să fie în lumina reflectoarelor, pe podiumurile de modă și se pregătește să meargă la universitate în America.

Are 18 ani, face atletism de 11 ani și nu o bate nimeni în probele de 100 și 200 de metri. Pe cât e de talentată, pe atât este de frumoasă. Maria cochetează cu modellingul și a făcut parte din mai multe prezentări.

„Am câștigat un curs de modelling care a durat în jur de cinci luni. Am învățat să merg pe tocuri, să pozez. Am participat la prezentări, îmi place să fiu în lumina reflectoarelor”

Puștoaica s-a apucat de atletism doar pentru că de câte ori făcea întrecere cu fratele ei mai mare, îl învingea.

 „Fratele meu a primit la școală un fluturaș pe care l-a dat părinților mei. Eu mă întreceam cu el și tot timpul câștigam. Părinții au hotărât să mă ducă pe mine la atletism și nu pe el”

Din dragoste pentru atletism, tânăra a sacrificat tot!

 „Trebuie să am grijă de alimentație, la orele de somn. E vară, dar eu nu am cum să merg să mă distrez.. Nu pot să plec la mare, unde pleacă toți prietenii mei, nu am voie la piscină. Mă vede soarele doar la stadion când mă antrenez”

Anul acesta a fost unul extrem de aglomerat pentru Maria. Ea și-a împărțit timpul între antrenamente, competiții și multe ore de studiu. A terminat clasa a douăsprezecea și a luat BAC-ul cu 9.00.

„La anul merg la o universitate din America pe bursă, până atunci voi face un an în România

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult