vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Echipa de fotbal feminin Farul Constanța au primit trofeul de campioane

Echipa de fotbal feminin Farul Constanța au primit trofeul de campioane

de Redacția Dotto

Victorie și în ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon pentru echipa de fotbal feminin Farul Constanța, care si-a respectat încă o dată statutul și s-a impus, deși miza partidei cu Csikszereda Miercurea Ciuc era numai una de palmares. Laura Rus a marcat singurul gol al partidei, în min.37 si a adus un nou succes în dreptul Farului. La finalul jocului, Farul a primit trofeul de campioană a României, urmând ca în acest an să reprezinte România în Woman’s Champions League. Pentru Farul (antrenor Raluca Sîrghe-Simes) au evoluat: Onyango, Craiovan, Stanciu, Guțu, Enez – Cristea, Stancu, Boetan, Iordăchiuși – Croitoru, Istrate, Rus, Laiu și Chiper, iar rezerve au fost Bortea, Bogos, Deca și Vasile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult