vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Echipa de rugby CSM Constanța va juca cu Știința Petroșani

Echipa de rugby CSM Constanța va juca cu Știința Petroșani

de Redacția Dotto

La rugby, în etapa a opta din Divizia Națională de Seniori, echipa CSM Constanța (antrenor, Alexandru Lupu) va evolua sâmbătă, 1 iunie 2024, pe teren propriu cu Știința Petroșani. În runda a șaptea, formația de pe litoral ar fi trebuit să evolueze în capitală cu Grivița București. Formația din capitală a trimis însă o adresă către Federația Română de Rugby în care a anunțat că nu poate evolua în următoarele două etape. Astfel, CSM Constanța, care își dorea mult să joace pe teren acest meci, se impune la masa verde cu 5-0 și punct bonus ofensiv.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult