sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Echipa feminină de baschet, un nou antrenor

Echipa feminină de baschet, un nou antrenor

de Andreea Bălan

Alexandru Olteanu este noul antrenor al echipei feminine de baschet din cadrul CSM Constanța.

Până acum, Olteanu a antrenat formația masculină de baschet a clubului, iar pe banca tehnică a echipei de fete a debutat cu ocazia Cupei Federației la Baschet Feminin, sezonul 2022-2023, unde a câștigat un prim trofeu în baschetul 5 la 5.

Alexandru Olteanu va continua la CSM Constanța în calitate de antrenor principal al echipei feminine, iar ca antrenor secund o va avea pe Alina Șerban.

Cu Alexandru Olteanu în staff-ul tehnic, Constanța a dominat competițiile de baschet 3×3, atât la masculin cât și la feminin, unde echipele de la malul mării au câștigat Cupe ale României 3×3 cât și Ligii Naționale 3×3.

Totodată, sub conducerea sa, CSM Constanța a fost singura echipă prezentă la un turneu World Tour 3×3 în ultimii ani, competiție mondială în care România nu mai fusese reprezentată de cel puțin șapte ani.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult