vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport Edi Iordănescu anunță schimbări înainte de România-Liechtenstein

Edi Iordănescu anunță schimbări înainte de România-Liechtenstein

de Redacția Dotto

Edi Iordănescu și Ianis Hagi au susținut o conferință de presă înaintea meciului amical dintre România și Liechtenstein. Selecționerul a anunțat multiple schimbări în echipa de start.

În conferința de presă de dinaintea meciului România – Liechtenstein, Edi Iordănescu a anunțat că va efectua mai multe schimbări în echipa de start comparativ cu amicalul împotriva Bulgariei, încheiat la egalitate, 0-0.

Iordănescu a vorbit despre răbufnirea lui Nicolae Stanciu după remiza cu Bulgaria, viitorul său și zvonurile privind negocierile cu echipe de club din străinătate, situația jucătorilor accidentați, dar și despre lotul final pentru EURO 2024.

Partida dintre România și Liechtenstein va începe de la ora 21:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult