Eforie, cea mai aglomerată stațiune, în weekend

Aglomerație în acest weekend pe litoral. Stațiunile din sud, unde prețurile sunt mai mici, au fost pline de familii cu copii.

De departe, cei mai mulți turiști au fost în Eforie Nord, rămâne este în acest weekend in topul preferințelor romanilor. Este stațiunea cea mai aglomerata de pe litoralul romanesc iar turiștii au umplut șezlongurile de pe nisip.


 Mii de oameni s-au relaxat în acest weekend mângâiați de razele soarelui pe plaja de la Eforie Nord. Întinderea de nisip e mai animată ca niciodată, de turiști care au un sigur scop: să uite de griji.
Eforie Nord este de departe stațiunea preferată a celor care vin în vacanță cu copiii. Între 3.000 și 5.000 de lei costă o săptămână de cazare pentru o familie, iar la plajă se mai duc câteva sute de lei pe zi, pentru șezlonguri și gustări.

Iar vremea a fost fix pe placul celor care au venit să se distreze la mare. Cer senin, soare generos și apa tocmai bună pentru bălăceala.
Pe de mal salvamarii au vegheat tot weekend-ul la siguranța turiștilor. Aceștia i-au sfătuit să nu depășească geamandurile din apă și să își supravegheze în permanență copiii.

70 de mii de turiști au petrecut weekend-ul pe litoralul românesc, gradul de ocupare al hotelurilor fiind de 60%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investiții de peste un milion de euro, la UMC

Echipament de calcul avansat și cercetare de un milion de euro la Universitatea Maritimă d…