Imagini incredibile pe o plajă din Eforie. Mai mulți turiști s-au luat la bătaie cu salvamarii, enervați că nu sunt lăsați să intre în apă. Deși pe plajă fusese arborat steagul roșu, semn că înotul este strict interzis, turiștii s-au aventurat în baluri.

Când unul dintre salvamari le-au cerut insistent turiștilor să iasă din apă pentru că sunt în pericol de înec, unul dintre ei a aruncat în salvamar cu o piatră. De aici lucrurile au degenerat, iar marea s-a transformat într-un ring de box.

IMAGINI AMATOR

În conflict au intervenit și prietenii turistului care a aruncat cu piatra, iubitele acestora, dar și colegii salvamarului agresat. În imagini se poate observa cum între cele două tabere se împart fără milă pumni și picioare. Polițiștii cercetează incidentul. Ieri, pe litoral a fost cod galben de vânt. Valurile au atins până la doi metri înălțime, iar scăldatul a fost strict interzis. Chiar și așa, nu puțini au fost cei care au ignorat avertismentele salvamarilor.

Vă reamintim că în ultimele 72 de ore, 6 oameni și-au pierdut viața în apele mării. Trei dintre aceștia încercând să salveze o adolescentă aflată în pericol. Sancțiunile pentru cei care nu respectă avertizările salvamarilor sunt cuprinse între 500 și 1000 de lei.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…